Angst teori/køreprøve

 

 *Hypnose/Psykoterapi kan aldrig erstatte et lægebesøg og effekten af behandlingen kan variere fra person til person.

Ved du allerede på forhånd, at du er en af dem, som frygter eller er nervøs for enten teori eller køreprøven? Med hypnose eller psykoterapi kan du få hjælp til at få kigget på din frygt eller nervøsitet og arbejde hen i mod en afslappethed.

Jeg oplever en stigende tendens i min klinik og i mit virke som terapeut, at flere og flere mennesker opsøger mig, fordi de er frygtsomme og nervøse for lige netop teori eller køreprøven. 

Nogle er endda nervøse i mange måneder inden de skal op til prøven.

Hos mig er det hverken en magisk tryllepille eller et kvik fix du får. Sammen er vi nødt til at finde ud af, hvad der gemmer sig bag ved frygten eller nervøsiteten, så vi kan forløse problemet ved roden.

 

Jeg oplever at både hypnose samt psykoterapi er to rigtig gode redskaber til at afhjælpe ved angst problematikker. Så er du til trance og hypnosens verden, vil jeg foreslå du vælger denne behandling. Er du mere til samtale og enkelte øvelser uden trancen, så er det psykoterapi du skal vælge.

 

 

 

 

 

 

Du kan altid Kontakte mig enten via email: nordjyskhypnose@outlook.com

eller på Tlf. 26 29 12 12 til en uforpligtende samtale omkring din situation. Og jeg henviser dig gerne videre, hvis jeg ikke mener, jeg kan hjælpe dig.

SE PRISER

ONLINE BOOKING - SE LEDIGE TIDER HER

PRISER PÅ HYPNOSE OG PSYKOTERAPI

Klient udsagn

Fik hypnose for min afhængighed til søde sager.
Louise er super sød, og er yderst professionel i sin tilgang til at få oplysninger om- og indblik i min afhængighed inden selve hypnosen. Følte mig i trygge hænder før, under og efter hypnosen.

Det er snart 3 uger siden, og jeg har stadig ikke oplevet nogen form for afhængighed. Kan se på slik uden at føle jeg SKAL have det, og tester mig selv hvergang jeg handler, men går forbi slik-sektionen uden trang til noget!
Varme anbefalinger herfra.
-M. Bille

Info

TLF. 26 29 12 12
KLINIKÅBNINGSTIDER: SE ONLINE BOOKING - ÅBENT EFTER AFTALE.
Lørdag og Søndag lukket.
TELEFONTIDER: Alle hverdage kl. 08.30-16.00
MAILINFO: Louise@nordjyskhypnose.dk
KLINIKADRESSE: ROSTRUPSVEJ 15 kld., 9000 AALBORG.

PARKERING KAN VÆRE EN UDFORDRING, KØR I GOD TID.

HOVEDDØREN ER LÅST, SÅ VÆR VENMIGST PRÆCIS, SÅ LUKKER JEG OP.

BETALING: SKER 24 TIMER FØR SESSSIONENS START  
KONTANT ELLER VIA MOBILE PAY TIL NR. 28658

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk