Klient udsagn

*HUSK at en hypnose session ikke erstatter et lægebesøg og at udfaldet af behandlingerne kan variere fra person til person.

Louise er det mest fantastiske menneske jeg har mødt, jeg har stor respekt for hende som menneske. Du er tryg lige fra du træder ind af døren. Louise ser dig, lytter intenst, hjælper og gør en kæmpe forskel. Hun er yderst professionel og dygtig!! Jeg er dybt taknemmelig for hendes hjælp til min datter, som har været igennem en kolossal forandring takket være Louise. Af hjertet tak Louise.  Jeg vil aldrig tvivle på, hvor jeg ville søge hjælp!

*

Anonym

Clarivoyance

Sagt på en sætning: Jeg kan virkelig anbefale Louise Hammer O’Carrol!

Louise har flere gange hjulpet mig med at skabe klarhed over livssituationer med sine fantastiske evner, både healing og clairvoyance. Hendes klarsyn er helt exceptionelt skarpt, og hun har virkelig “hul igennem” til den anden side. Derfor har hun bl.a. kunnet hjælpe mig med store valg i forhold til job og kærlighed, hvor hun bl.a. meget præcist kunne forudse en jobmulighed i udlandet, og har hjulpet mig med at forløse et svært gammelt kærlighedsforhold.

Louise kan bl.a. se tidligere liv – jeg har indtryk af, at hun ser det som billeder eller film – og se hvor de helt store temaer vi har med os i dette liv kommer fra, og hvordan vi lærer det vi skal, og ser kærligheden bag det hele.

Det er også meget trygt, at det altid er konstruktive budskaber hun formidler, med vægt på, at vi selv har ansvar for vores liv.

Samtidig er Louise etisk meget ordentligt, og derfor er det let at have tillid til hende – og så er hun bare helt igennem et dejligt og kærligt menneske og en rigtig sød pige.

Der er mange der har visse clairvoyante evner, men meget få der har så klar og ren kontakt som Louise.

*

De bedste hilsner, David

Klarsyn

Hej Louise

Tusind tak for en rigtig god oplevelse i går. Jeg er simpelthen så overrasket over, hvor spændende og selverkendende clairvoyance er og her efterfølgende kommer alle spørgsmålene til mig – jeg skal helt sikkert prøve det igen 🙂

*

Anne

Angst

Angst for at være og blive syg og mange negative tanker. ( 1 session)

Hej Louise, jeg lovede at følge op efter en uge. Det er gået super godt, mit humør er blevet forbedret markant, og det kan mine nærmeste også mærke. Med hensyn til sygdomsangsten, er den blevet væsentligt begrænset, når der har været lidt smerter eller noget, har jeg ikke tænkt så meget over det, som førhen. Det er super.

*

Jonas

Sukkertrang TFT

(1 session)

Hej Louise,

Jeg har generelt haft det rigtigt godt siden vores session. Den største forskel har været at jeg slet ikke har været så hård ved mig selv som jeg plejer. Hver eneste gang en tanke omkring at jeg ikke er god nok eller om det jeg har gjort er ok, er den straks blevet føjet at vejen og en positiv stemme inden i mig har med det samme overbevist mig om at det er helt fint. Det har på mange måder været en befrielse.

Mht sukkertrangen kan jeg også mærke en tydelig forskel. Den udfordring der umiddelbart stod overfor var at jeg endnu havde 6 dages ferie efter jeg havde været hos dig, og der skulle der være plads til en is og lidt af hvert. Så jeg gav mig selv lov til at spise sukker resten af ferien. Og det var der to positive sider ved. For der første kunne jeg give mig selv lov uden dårlig samvittighed – og det er aldrig sket før. For det andet kunne jeg på den måde mærke, hvordan jeg var i stand til i den enkelte situation, hvor meget jeg egentligt havde lyst til at proppe i munden, og ikke bare spise løs indtil der ikke var mere, som jeg tidligere havde for vane. På en eller anden måde gav den lille uge mig følelsen af at det ikke var så vigtigt. Og det gav mig et indblik i hvor meget det egentligt havde fyldt i mit hoved tidligere. Den der evige kamp indeni hvor den ene stemme overbeviser en om at man slet ikke kan overleve uden et sukker trip, mens den anden stemmer skælder ud over hvorfor jeg ikke bare kunne tage mig sammen og holde fingrene fra det.

I mandags hvor ferien var slut besluttede jeg mig for at nu var det nu ar jeg skulle tage fat og holde fingrene fra de søde sager og få tabt mig inden Sardinien turen i september. Det er gået super godt. Jeg har på ingen måde haft sukkertrangen som jeg tidligere har haft. Jeg har nogle enkelte gange haft lyst til noget sødt, men det var mere fordi jeg sad i situationer jeg forbinder med at indtage noget sødt. Men jeg har uden problemerholdt mig 100 % fra det siden i mandags (og det har tidligere været en hård kamp), det har resulteret i et vægttab på 2 kg

Jeg er rigtig glad for vægttabet, men det jeg er aller mest glad for er at jeg er blevet mere tilfreds med mig selv, og det har ikke noget med vægttabet at gøre.

*

Kh Thea

Sukkertrang

(2 sessioner)

Jeg prøvede hypnose første gang fordi jeg var nysgerrig og havde en enorm sukkertrang. Når skålen kom på bordet, tømte jeg den ubehersket.

At komme ud til Louise, var en dejlig oplevelse, man sidder i en behagelig stol og bliver pakket ind i et dejligt varmt tæppe.

Så fik jeg stillet en hel masse spørgsmål, også så begynder den egentlige seance, man lukker øjnene og bliver langsomt talt til total afslappet tilstand, af Louises meget behagelige stemme.

Mine øjne var som limet fast, jeg kunne ganske enkelt ikke åbne dem….

Det var en meget spændende rejse tilbage i mit liv, og Louise er der hele tiden til at støtte og guide.

Det som overraskede mig mest, var, at jeg på intet tidspunkt var i tvivl om, hvad jeg sagde, og jeg kan huske det hele…

Nu kan jeg kontrollere min sukkertrang, jeg spiser stadigvæk slik, men jeg tømmer ikke skålen.

*

Charlotte, 52 år

Søvnløshed

(2 sessioner)

Jeg vil sige dig mange tak, det har været helt fantastisk som det har virket. Jeg sover rigtig godt om natten nu. Der har været meget få nætter ca.4-5 stk. siden jeg besøgte dig, hvor jeg har ligget vågen. Det er skønt at føle sig udhvilet når jeg tager på arbejde. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har gjort det noget før.

 

Jeg anbefaler dig til alle, der har lignende problemer.

Alt godt fremover.

*

Maiken

Migræne

( 1 session)

Jeg havde haft tiltagende migræne i nogle dage, da jeg modtog hypnoterapi af Louise. Ganske kort fortalt arbejdede vi med, hvad migrænen prøvede at fortælle mig – hvad mit “jeg” forsøgte at fortælle mig.

Vi lavede derpå en ny aftale med “jeg-et” om en mere hensigtsmæssig måde at hjælpe mig på.

Efter behandlingen følte jeg hurtigt at mit hoved blev lettet og mine tanker mere klare. Migrænen fortog sig hurtigt – dukkede dog kortvarigt op dagen efter, for hurtigt at forsvinde helt. Min oplevelse er klart, at

jeg ved Louises hjælp hurtigt kom mit migræneanfald til livs.

*

Dorthe J., 37 år

Sorg

(1 session)

FØR…Var det disse følelser der fyldte meget og mest.. Generelt meget ked af mange ting. Følelser i at være opgivende på livet og kunne ikke se “lyset” ..bekymrede mig. Isolerede mig i en vis grad socialt en periode. Jeg havde svært ved at tænke og bede om hjælp fra andre . Bekymringer over ting som jeg troede ville ske. Dårligt selvværd’s følelse. Havde svært ved at “mærke mig selv” ” sidde i en osteklokke ” følelsen.

EFTER… Oplevede jeg på forskellige områder fik mere LIVSMOD …mere GLÆDE… jeg tacklede / tackler forskellige situationer og konfrontationer hurtigere, ved at sige både hurtigere mere klart og direkte FRA.

Oplevede og observerede at jeg begyndte at NYDE mere at være i mit eget – uden at være med følelsen angst og massiv ked af det. Tør sige til andre..Jeg har brug for din hjælp..JEG oplever MEGET mere at jeg ser folk ind i øjnene og jeg tør VISE DEM hvem jeg er ..og at jeg måske, er pisse ked af det og meget sårbar. Tør vise at jeg er i krise..og jeg tør SIGER DET og mærke og rumme at jeg er dér i livet og det er okay… og jeg er okay.

knus og tak for det givende og det virksomme hypnose.

*

Signe, 50 år

Vandskræk

(1 session)

Hej Louise

Jeg var til hypnose hos dig først i april, for at få kureret min skræk for at bade ,når jeg ikke kunne nå bunden. Det var en stor succes i Thailand, hvor jeg snorklede rundt for første gang uden at gå i panik og jeg var på ca 5 meters dybde. Kun den første gang, fik jeg et panikanfald, men så tænkte jeg på, hvad du havde sagt, om at tænkte på et dejligt sted at være og så fik jeg kontrol over mig selv og det var fantastisk.

Jeg kunne snorkle med min mand i hånden og se alle de fantastiske farver og fisk et koralrev byder på. Vi var afsted 4-5 gange og jeg var flere gange sidste mand oppe af vandet. En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg ikke havde fået, hvis ikke jeg havde opsøgt dig.

Tusind tak for hjælpen.

*

Else, 46 år

Stress

(1 session)

Jeg ønskede hjælp til at komme ned i gear og få bugt med begyndende stress-symptomer.

I samtale med Louise fandt vi i fællesskab frem til, at jeg skulle have fat i min trang til kontrol.

Under hypnosen fandt jeg ud af, hvorfor og hvornår mit behov for kontrol opstod og jeg fik under Louises kærlige guiden taget hånd om tingene!

Det har været en rigtig god oplevelser for mig at få hypnose, til mit problem. Tør man se på sig selv, få indsigt i sig selv og ønsker man at tage sig af sig kærligt af sig selv, kan jeg varmt anbefale denne metode.

*

Liva Jørgensen, 43 år

Eksamensangst

(1 session)

Da jeg igen fik den der velkendte angst for eksamen, besluttede jeg at NU ville jeg til bunds i hvad den følelse gemte på.

Jeg ankom med store og positive forventninger. Jeg havde prøvet én hypnose før ved Louise O’Carroll med stor fantastisk virkning.

Hypnosen og Louises guidning, fik ved min egen indsats, ført mig derhen hvor jeg fik ophævet og udskiftet en gammel fastlåst traumatisk oplevelse, til en ny mere kærlig og anderledes oplevelse.

Denne nye skelsættende oplevelse for mig, dengang jeg var ca. 2 mdr. har for mig gjort så dyb en forandring, på ikke blot det at gå til eksamen – hvor jeg kan fortælle jeg fik 12 som er topkarakter J – men også på andre ting i mit liv.

Hypnosen har virkelig forandret mit syn på, hvor meget der er muligt at forandre ved egen indsats – dette gjort sammen med en hypnose terapeut – der er veluddannet på sit felt, og besidder en høj etik.

Jeg kan på alle måder medgive min største anbefaling til hypnose behandling ved Louise Hammer O’Carroll.

*

Nanna, 42 år

Neglebidning

(1 session)

Jeg skal hilse mange gange fra Jeppe. Han har fået negle. HURRA. Han sparer også på sukker, fedt, sodavand osv. og har tabt 2 kg. Han er blevet en dreng, med mere selvværd og er meget mere glad. Han kommer dagligt og viser sine negle frem og i dag sagde han; nu kan jeg altså rive dig med mine negle.

Så bare rigtig godt!

*

Jeppe, 15 år

“Livet mellem livene” rejse.

Det var en forrygende rejse jeg var på da jeg blev guidet til livet mellem livene. Oplevelsen vekslede mellem overraskelse (over hvor hurtigt ting skete) frustration over ikke at kunne se eller høre alt hvad jeg forventede at se eller høre. Overvældelse over at møde åndelige vejledere hvis omsorg, visdom og medfølelse gjorde mig ydmyg og glad indtil tårer. En oplevelse jeg med sikkerhed vil prøve igen.

*

Susanne

Kære Louise

Min rejse tilbage i liv var spændende. Jeg fandt ud af, hvorfor jeg er mørkerad. Og at få den forståelse og at få taget hånd om tingene, har været så dejligt!

Nu har jeg fået mere ro på om aftnen og jeg kan sove med næsten alle lys slukket!! En kæmpe oplevelse og stor stor forbedring, også for vores el regning!

Kan varmt anbefale denne metode!!

*

Mette

Clairvoyance over telefon

Kære Louise. Sikke en gave du har i din naturlige åndelige indsigt.. Sikke meget kærlighed og humor der er på den anden side. Tusinde tak for din rådgivning, det har virkelig ramt plet – jeg forstår mig selv bedre og dybere nu og jeg kan mærke en dyb trang til at rense følelsesmæssigt ud. Tak.

*

David

Jeg har modtaget clairvoyance over telefonen. Det fungerede rigtig godt og var en fin måde at få hurtigt hjælp til lige at blive sporet ind på “den rette vej” igen. kan klart anbefales til “de små problemer” i hverdagen.

*

Lisbeth

Clairvoyance

Din evne som clairvoyant Louise er så tillidsvækkende for mig. Jeg har været til clairvoyance hos dig flere gange og du er så troværdig i din formidling. Jeg føler mig genkendt på et meget dybt plan når du formidler svar på mine spørgsmål. Det er rørende og (undskyld jeg bander) skidesjovt når drillerierne tager over. Går man hen og bliver lidt for selvhøjtidelig så skal der nok komme svar der ændre energien. Og det er så godt at grine af sig selv.

Tak for al din hjælp!

*

Susanne

Hej Louise

Vedrørende clairvoyance: Jeg har flere gange modtaget clairvoyance af Louise, når jeg syntes mit liv var gået lidt i stå og jeg havde svært ved at finde min vej i livet. Louise kunne overbringe beskeder, som jeg helt klart kunne bruge til at igen at føle jeg havde kontrol over mit liv og dermed også magtede at finde ind på den rette vej igen.

*

Ditte

Hus-rensning

Hej Louise

Vedrørende hus-rensning: Det har været en utrolig stor succes, at få mit hus renset af Louise. Jeg har to små drenge, som gennem længere tid bare ikke ville/kunne sove om natten, men vågnede flere gange og var kede af det. Efter Louise kom og rensede deres værelser har der været ro, og vi har fået vores tiltrængte nattesøvn igen – det har virkelig været en positiv oplevelse!

*

Ditte

Hypnose workshop

Charlotte, synes det var rigtig spændende. Tror jeg har brug for at reflektere lidt over det hele. Jeg føler mig “ren” efter workshop, flammen og jeg har mod på at prøve det derhjemme.

Anika; spændende, dejlig, rolig behagelig stemme du har når du taler hypnose. God oplevelse!

Annette W.: Dejligt, intim stemning. Godt forklaret og guidelines med meget behagelig tonefald. Du har en dejlig imødekommende personlighed. Det er rart ikke at være så mange (3) Det gav ro og nærhed at være få.

Arne: Det var spændende og lærerigt. Jeg kunne godt lide den ro og afklarethed og afslappet følelse jeg fik.

Rosa: Dejligt vi kun var 4 personer. God guidning – klart og tydeligt og enkelt forklaret. Nemt at huske øvelserne. Dejligt at få lov til, til sidst at selv guide og hypnotisere. Fik meget med som jeg kan bruge straks i mit liv.

Niels: Behageligt, afslappet og lærerigt. Underviser guider en gennem forskellige øvelser, på en behagelig og rolig måde. Kursets indhold var passende.

Edel: Super godt med nogle enkelte øvelser til forandring af noget uhensigtsmæssigt. Fin undervisnings form – meget praktisk. Din stemme er perfekt til hypnose.

*

 

 

ONLINE BOOKING - SE LEDIGE TIDER HER

PRISER PÅ HYPNOSE OG PSYKOTERAPI

Klient udsagn

Fik hypnose for min afhængighed til søde sager.
Louise er super sød, og er yderst professionel i sin tilgang til at få oplysninger om- og indblik i min afhængighed inden selve hypnosen. Følte mig i trygge hænder før, under og efter hypnosen.

Det er snart 3 uger siden, og jeg har stadig ikke oplevet nogen form for afhængighed. Kan se på slik uden at føle jeg SKAL have det, og tester mig selv hvergang jeg handler, men går forbi slik-sektionen uden trang til noget!
Varme anbefalinger herfra.
-M. Bille

Info

TLF. 26 29 12 12
KLINIKÅBNINGSTIDER: SE ONLINE BOOKING - ÅBENT EFTER AFTALE.
Lørdag og Søndag lukket.
TELEFONTIDER: Alle hverdage kl. 08.30-16.00
MAILINFO: Louise@nordjyskhypnose.dk
KLINIKADRESSE: ROSTRUPSVEJ 15 kld., 9000 AALBORG.

PARKERING KAN VÆRE EN UDFORDRING, KØR I GOD TID.

HOVEDDØREN ER LÅST, SÅ VÆR VENMIGST PRÆCIS, SÅ LUKKER JEG OP.

BETALING: SKER 24 TIMER FØR SESSSIONENS START  
KONTANT ELLER VIA MOBILE PAY TIL NR. 28658

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk