Sjælerejse hypnose Aalborg

Sjælerejse med utrolig meget livsindsigt

Har du som jeg undret dig over, hvad der sker når vi dør? Hvor kommer vi hen, er der nogle der tager imod os og er der noget vi skulle lærer af vores liv? ja er der overhovedet en mening med det hele og hvad er den mening så? Nu har du mulighed for at få denne smukke og kærlige sjælerejse med mulighed for utrolig meget livsindsigt.

Da jeg læste Michael Newtons bog:

Sjælerejser og Sjæleskæbner, vidste jeg, at jeg måtte undersøge dette. Og det har været en fantastisk oplevelse, for mig at undersøge alle disse ting. Det har givet mig en indre ro, en følelse om at jeg bestemt ikke er alene og at der ER en mening med, at jeg lever det liv jeg nu engang er igang med.

Livet imellem livene er en smuk smuk rejse, hvor du har mulighed for at opnå en stærk indsigt, men rejsen kræver, at du, enten har været i hypnose før eller har mediteret. Eftersom det er min erfaring, at nogle mennesker kan blokere pga. angst.

Hvem vælger sådan en rejse?

Det er meget forskelligt, hvem der har lyst til sådan en dejlig rejse. Nogle ønsker personlig indsigt, andre er bare nysgerrige. Og rejsen kan variere fra gang til gang.

Hvad har jeg mulighed for at opleve på en sådan rejse?

under rejsens forløb vil vi forsøge at skabe kontakt til sjælegruppe, ældsterådet, skytsengel, sjælemage, evt. afdøde mm. Alt efter klientens behov og ønsker.

Hvordan foregår en session?

Som en helt normal hypnosesession, vi tager en samtale inden, hvor vi klar-lægger rejsens mål, dine ønsker med mere. Du sidder i en stol med et tæppe rundt omkring dig. Jeg sidder tæt på dig og stille og roligt guider jeg dig først ind i en trance tilstand og dernæst starter den fantastiske og spændende rejse.

Sessionen varer typisk 1,5 – 2 timer og du er velkommen til at medbringe optage udstyr.

*HUSK at en hypnose session ikke erstatter et lægebesøg og at udfaldet af behandlingerne kan variere fra person til person.

Læs om Clairvoyance

ONLINE BOOKING - SE LEDIGE TIDER HER

PRISER PÅ HYPNOSE OG PSYKOTERAPI

Klient udsagn

Fik hypnose for min afhængighed til søde sager.
Louise er super sød, og er yderst professionel i sin tilgang til at få oplysninger om- og indblik i min afhængighed inden selve hypnosen. Følte mig i trygge hænder før, under og efter hypnosen.

Det er snart 3 uger siden, og jeg har stadig ikke oplevet nogen form for afhængighed. Kan se på slik uden at føle jeg SKAL have det, og tester mig selv hvergang jeg handler, men går forbi slik-sektionen uden trang til noget!
Varme anbefalinger herfra.
-M. Bille

Info

TLF. 26 29 12 12
KLINIKÅBNINGSTIDER: SE ONLINE BOOKING - ÅBENT EFTER AFTALE.
Lørdag og Søndag lukket.
TELEFONTIDER: Alle hverdage kl. 08.30-16.00
MAILINFO: Louise@nordjyskhypnose.dk
KLINIKADRESSE: ROSTRUPSVEJ 15 kld., 9000 AALBORG.

PARKERING KAN VÆRE EN UDFORDRING, KØR I GOD TID.

HOVEDDØREN ER LÅST, SÅ VÆR VENMIGST PRÆCIS, SÅ LUKKER JEG OP.

BETALING: SKER 24 TIMER FØR SESSSIONENS START  
KONTANT ELLER VIA MOBILE PAY TIL NR. 28658

Bogforside

NY E-BOG UDE NU!

"MIN ENGEL MICHAEL"

KØB DEN I WEBSHOPPEN

KUN 69.95 KR.

Halvdelen af indtægten fra bogen, de første 6 mdr. går ubeskåret til muskelsvindsfonden.

You have Successfully Subscribed!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk