Søvnbesvær

 

 

*HUSK at en hypnose/psykoterapi session ikke erstatter et lægebesøg og at udfaldet af behandlingerne kan variere fra person til person.

 

Desværre oplever flere og fler mennesker, at de har udfordringer med at sove. Enten er det det, at falde i søvn som er svært, eller det kan være at udfordringen ligger i, at man vågner mange gange og har svært ved at falde i søvn igen.

 

Nogle gange kan søvnbesvær skyldes fysiologiske udfordringer og derfor anbefaler jeg altid at man med denne udfordring har været omkring lægen.

 

Jeg har efterhånden også mødt mange mennesker med søvnbesvær, hvor deres søvnbesvær skyldtes bivirkninger fra deres medicin.

 

Der hvor jeg mener at enten hypnose/psykoterapi kan være en god løsning i forhold til søvnbesvær er, når udfordringen skyldes angst, fx. jeg er bange for mørke, stress jeg har for meget om øerne i min hverdag, eller fx når kroppen er vandt til, grundet arbejde, at arbejde på forskellige tider af døgnet og har måske ubevidst fået for vane, at være vågen om natten eller der kan ligge et traume til grunde som gør, at kroppen føler at den skal være på vagt og i kamp/flugt tilstand, når den egentlig burde hvile.

 

Tankemylder kan også være en faktore som spiller ind og som ødelægger ens søvnrytme.  

 

Læs mere om angst her
Og husk at hos Nordjysk Hypnose får du studierabat, se mere her

 

ONLINE BOOKING - SE LEDIGE TIDER HER

PRISER PÅ HYPNOSE OG PSYKOTERAPI

Klient udsagn

Fik hypnose for min afhængighed til søde sager.
Louise er super sød, og er yderst professionel i sin tilgang til at få oplysninger om- og indblik i min afhængighed inden selve hypnosen. Følte mig i trygge hænder før, under og efter hypnosen.

Det er snart 3 uger siden, og jeg har stadig ikke oplevet nogen form for afhængighed. Kan se på slik uden at føle jeg SKAL have det, og tester mig selv hvergang jeg handler, men går forbi slik-sektionen uden trang til noget!
Varme anbefalinger herfra.
-M. Bille

Info

TLF. 26 29 12 12
KLINIKÅBNINGSTIDER: SE ONLINE BOOKING - ÅBENT EFTER AFTALE.
Lørdag og Søndag lukket.
TELEFONTIDER: Alle hverdage kl. 08.30-16.00
MAILINFO: Louise@nordjyskhypnose.dk
KLINIKADRESSE: ROSTRUPSVEJ 15 kld., 9000 AALBORG.

PARKERING KAN VÆRE EN UDFORDRING, KØR I GOD TID.

HOVEDDØREN ER LÅST, SÅ VÆR VENMIGST PRÆCIS, SÅ LUKKER JEG OP.

BETALING: SKER 24 TIMER FØR SESSSIONENS START  
KONTANT ELLER VIA MOBILE PAY TIL NR. 28658